WAT IS DE LIFESTYLE JOURNEY?

Ben jij ook klaar met de donkere dagen en heb je minder energie? Start het nieuwe jaar goed en ga met ons jouw Lifestyle Journey aan. Ervaar wat  Moventes Fit voor jou kan betekenen op het fysieke en mentale vlak. Wij werken niet met standaard schema’s en je bent bij ons geen nummer, het draait immers om jou. Daarom zijn wij dé persoonlijkste gym in IJsselstein. Voor ons is het belangrijk hoe jij je voelt.We gaan door middel van fysieke training en mentale coaching gedurende 3 maanden werken aan jouw conditie en zelfvertrouwen.  

HOE WERKT DE LIFESTYLE JOURNEY?

Aan het begin van de Lifestyle Journey starten we met een check-up door onze soft-tissue specialist Thijs Geurts. Tijdens een persoonlijk gesprek en wat fysieke testen bepalen we met jou welke belasting je zowel fysiek als mentaal aankunt zodat we een optimaal programma kunnen samenstellen om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Thijs werkt al jaren met vele topsporters in binnen en buitenland en heeft daardoor een schat aan ervaring over lichamelijke en mentale belastbaarheid. Vervolgens volgt een intake bij trainer/coach Kevin, waar onder andere de doelen gesteld gaan worden en uiteraard hoe we deze doelen gaan bereiken. Op deze manier leggen wij de lat op een hoogte waar je, aan het einde van deze journey,  zeker over heen kunt springen.

Geen loze beloftes, geen fancy diëten, maar gewoon resultaat. Daar gaan we voor!

WAT KOST DE LIFESTYLE JOURNEY?

De kosten voor het Lifestyle Journey pakket zijn slechts € 79,- per maand. Hierbij krijg je dus een check-up van de belastbaarheid, een intake, een wekelijks moment met een persoonlijke coach, 2 keer per week op vaste momenten training in een kleine groep en een evaluatiegesprek met een op jou afgestemd plan voor de toekomst.De lifestyle trainingen worden iedere week aangeboden, bekijk het rooster voor de actuele tijden. Komen deze momenten jou niet goed uit maar wil je toch werken aan jezelf en resultaten behalen. Probeer een van onze andere trainingen en ervaar wat een fit lichaam met je kan doen.

INHOUD

LIFESTYLE JOURNEY

  • Check-up met soft-tissue specialist Thijs Geurts

  • Een intake (1 op 1) met weegmoment

  • Wekelijks evaluatiemoment met een persoonlijke coach

  • 3 maanden lang 2 keer per week training in een groep van maximaal 8 personen

  • Evaluatiegesprek met een op jou afgestemd plan voor de toekomst

  • Geen inschrijfgeld

  • Gloednieuwe faciliteiten; trainingsapparatuur, kleedkamers, douches, toilet en kluisjes

PRIJZEN

€79,- p.m.

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden