top of page
Moventes-23_edited.jpg

YOUTH TRAINING IN IJSSELSTEIN

Ben je 15 tot 18 jaar en wil je fit worden of blijven? Nieuwe vrienden en vriendinnen leren kennen en onder begeleiding van een personal trainer leren hoe je belangrijke oefeningen correct uitvoert? Fitnessen zonder begeleiding wordt aan niemand aangeraden, maar al zeker niet aan jongeren en kinderen onder de 18 jaar. Het lichaam is volop in groei waardoor het niet verstandig is om zonder begeleiding fanatiek aan krachttraining te doen.

INHOUD YOUTH TRAINING

✔️ 1 of 2 trainingen per week

✔️ Vaste trainingsmomenten

✔️ Persoonlijke intake

✔️ Leeftijd 15 t/m 18 jaar

✔️ Persoonlijk fit plan in de app

✔️ Voedingsadvies

✔️ Mentale coaching

✔️ Geen inschrijfgeld

✔️ Gloednieuwe faciliteiten

WAT KOST YOUTH TRAINING?

Youth (1x per week) 

Youth (2x per week) 

€39,- p.m.

€49,- p.m.

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden

HOE WERKT YOUTH TRAINING?

Na een intake met ouder en kind krijgen jullie van ons toegang tot onze app waarin we de vooruitgang meten. Door middel van een persoonlijke intake bespreken we de mogelijkheden en wensen. Onze focus ligt tijdens de trainingen vooral op uitdaging maar ook op correcte uitvoering en belastbaarheid. Doordat we nauw samenwerken met de fysiotherapeuten weten we als geen ander wat mogelijk is en wat niet.

Haal het beste in jezelf naar boven!

Roelof de Zeeuw

ReviewsSterren.png

"Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes Fit Experience te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht."

Sterren-Google-Reviews-.png

Sanne Lanting

ReviewsSterren.png

"Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!"

Sterren-Google-Reviews-.png

Bas Jungerman

ReviewsSterren.png

"Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar."

Sterren-Google-Reviews-.png

MOVENTES FIT EXPERIENCE APP

Meten = weten, daarom heb jij met onze eigen Moventes Fit Experience app alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van jouw persoonlijk trainingsschema tot het tracken van voeding. Sluit je aan bij de Moventes Fit Community.

moventes fit experience app (1000 x 750 px).png
bottom of page