YOGA IN MONTFOORT?

Yoga staat voor verbinding, verbinding tussen lichaam en geest. Het vermindert gevoelens van stress en angst, het verbetert slaap en kan een meditatieve werking hebben om een overactieve geest tot rust te brengen. Of je nu net begint of al een geoefende yogi bent, behoefte hebt aan rust, flow, actie of meditatie: Kom langs en ervaar.

WAT KOST YOGA?

Bij ons kun je ervoor kiezen om 1 of 2 keer per week een yogales te volgen. De yogalessen vinden boven plaats in een daarvoor geschikte zaal. Je krijgt toegang tot ons online portaal en daarmee kun je vanuit huis jouw plek reserveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om yoga te combineren met small group training. Optimaal geschikt om te groeien op zowel fysiek als mentaal vlak. De verschillende pakketten zijn hieronder verder toegelicht.

HOE WERKT YOGA?

Tijdens een yogales kom je in aanraking met verschillende houdingen. Deze houdingen leveren een aantal voordelen op; meer kracht, meer flexibiliteit en meer stabiliteit, mentaal en fysiek. De lessen zullen in een rustige en sfeervolle ruimte plaatsvinden. We werken met kleine groepen (maximaal 12), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en optimale begeleiding.

INHOUD YOGA

  • 1 of 2  yoga sessies per week

  • Yoga combineren met small group training

  • Ervaren yoga docenten

  • Geen inschrijfgeld

  • Gloednieuwe faciliteiten; trainingsapparatuur, kleedkamers, douches, toilet en kluisjes

PRIJZEN

Brons (1 ​x per week)

Zilver (2x per week)

Combi

(1x per week + 1x per week SGT)

€49,- p.m.

€79,- p.m.

€69,- p.m.

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 6 maanden