WAAROM VRIJE TRAINING?

Wil jij gebruik maken van onze gloednieuwe faciliteiten en je eigen oefeningen doen? Je kunt bij ons trainen onder toeziend oog van een van onze trainers. Daarnaast krijg je toegang tot de Moventes app waarin we voor jou een trainingsschema maken dat aansluit op jouw persoonlijke doel. Ben je al lid? Dan ben jij in de vrije trainingsuren welkom om op je eigen tempo te werken aan jouw doelen.

WAT KOST

VRIJE TRAINING?

Op dinsdag, donderdag en zondag is er de mogelijkheid om vrij te trainen in onze fitness studio. Je kunt ervoor kiezen om 1 of 2 keer per week vrij te trainen onder toeziend oog van een van onze trainers.

Alvorens je bij ons kunt komen trainen bespreken we eerst jouw persoonlijke doel. Op basis van de belasting die je zowel fysiek als mentaal aankunt maken we een optimaal schema. Met dat schema kun je vervolgens aan de slag.

HOE WERKT

VRIJE TRAINING?

Na de intake krijg je van ons toegang tot onze app waarin je jouw schema kunt raadplegen. Vanuit de app kun je jezelf aanmelden om te komen trainen. Tijdens de training is er altijd begeleiding aanwezig. Wij stellen de zaal beschikbaar voor maximaal 8 personen. Zo is er voldoende ruimte om volop gebruik te maken van onze nieuwe faciliteiten.

 

De vrije trainingsmomenten zijn op:

dinsdag of donderdag tussen

10:00 - 12:00 en zondag tussen 12:00 - 13:00 .

INHOUD

VRIJE TRAINING

  • 1, of 2 vrije training(en) per week (sessies van 60 minuten per training)

  • Persoonlijk trainingsschema in de app

  • Trainen onder toeziend oog van onze instructeurs

  • Trainingsmoment zelf inplannen

  • Geen inschrijfgeld

  • Gloednieuwe faciliteiten; trainingsapparatuur, kleedkamers, douches, toilet en kluisjes

PRIJZEN

Brons (1 ​x per week)

Zilver (2x per week)

€29,- p.m.

€39,- p.m.

*prijs per persoon

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden