top of page
moventesfitexperience.jpg

90 DAGEN VOEDINGSCHALLENGE

Je leven omgooien in 90 dagen, het kan echt! Al hard bezig met sporten, maar blijft voeding een struikelpunt? Of train je al heel lang, maar zie je nog niet het gewenste resultaat? Dan is ons voedingsplan misschien wel iets voor jou. Je krijgt een transformerend voedingsprogramma, waarbij we ervoor gaan zorgen dat je binnen 90 dagen je leven omgooit en een voedingspatroon ontwikkeld die bij jou past en die jij kunt volhouden.

WAAROM EEN VOEDINGSPLAN CHALLENGE?

Deze 90 dagen zijn volledig gericht op het veranderen van je leven en het bereiken van je doelen op langere termijn. Geen kortdurende diëten waarna je weer terugvalt in je oude patroon. Het draait om het creëren van een nieuw patroon die je wel kunt volhouden. Dit alles onder begeleiding van professionals. Hiermee zorgen we voor een blijvend resultaat.

WAT KOST DE VOEDINGSPLAN CHALLENGE?

De challenge duurt in totaal 90 dagen. Gedurende de challenge meten we jouw persoonlijke voortgang en groei tijdens 6 coaching momenten. De kosten voor het traject bedragen 180 euro (incl. BTW).

INHOUD
VOEDINGSPLAN CHALLENGE

  • 6x mindset, lifestyle en voedingscoaching 

  • Tips en tricks voor een blijvend resultaat

  • Weging (gewicht & BMI)

  • Meting (vetpercentage, vochtpercentage & spiermassa)

  • Een volwaardig voedingspatroon

Meld je snel aan!

Roelof de Zeeuw

ReviewsSterren.png

"Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes Fit Experience te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht."

Sterren-Google-Reviews-.png

Sanne Lanting

ReviewsSterren.png

"Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!"

Sterren-Google-Reviews-.png

Bas Jungerman

ReviewsSterren.png

"Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar."

Sterren-Google-Reviews-.png

MOVENTES FIT EXPERIENCE APP

Meten = weten, daarom heb jij met onze eigen Moventes Fit Experience app alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van jouw persoonlijk trainingsschema tot het tracken van voeding. Sluit je aan bij de Moventes Fit Community.

moventes fit experience app (1000 x 750 px).png
bottom of page