top of page
moventesfitexperience.jpg

60 DAGEN
SUMMER CHALLENGE

De zomerse hitte en de belofte van zonnige dagen kan een extra motivatie zijn om je fit en gezond te voelen. Je hebt misschien al een paar keer geprobeerd om gewicht te verliezen, maar blijft vasthouden aan oude gewoontes. Het is vaak gemakkelijker om het pad van minste weerstand te volgen en terug te vallen op oude patronen. Echter, bij de Moventes Fit Experience gaan we niet voor de gemakkelijke weg.

Deze unieke 60-dagen summer challenge is ontworpen om je te helpen je fit en gezond te voelen. Binnen 60 dagen zullen we samen werken aan het herstellen van de balans in jouw leven en je leren focussen op wat echt belangrijk is!

JOUW ZOMER IN 60 DAGEN VERANDEREN

In deze 60 uitdagende dagen creëren we met jou een doorbraak in je patroon, met direct resultaat. We leren je te focussen op wat echt belangrijk is. We reiken je de tools aan waarmee jij resultaat behaalt, en blijft behalen op lange termijn.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Vraag een gratis intake gesprek aan.

moventes fit experience.jpg

ZET DE HITTE OP JOUW FITNESSDOELEN!

MET DE 60 DAGEN SUMMER CHALLENGE!

moventes fit experience (2).jpg

INHOUD 60 DAGEN
SUMMER CHALLENGE

  • 2 trainingen per week

  • 30 minuten bewegen per dag (volgens persoonlijk trainingsschema)

  • Mindset en lifestyle coaching (1 keer per 2 weken coachingsgesprek)

  • Voedingsadvies

  • Weging (gewicht & BMI)

  • Meting (vetpercentage, vochtpercentage & spiermassa)

TIJD VOOR TRANSFORMATIE

Roelof de Zeeuw

ReviewsSterren.png

"Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes Fit Experience te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht."

Sterren-Google-Reviews-.png

Sanne Lanting

ReviewsSterren.png

"Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!"

Sterren-Google-Reviews-.png

Bas Jungerman

ReviewsSterren.png

"Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar."

Sterren-Google-Reviews-.png

MOVENTES FIT EXPERIENCE APP

Meten = weten, daarom heb jij met onze eigen Moventes Fit Experience app alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van jouw persoonlijk trainingsschema tot het tracken van voeding. Sluit je aan bij de Moventes Fit Community.

ZOMERSE FITHEID IS NOG MAAR

1 KLIK VERWIJDERD

CALORIEBEHOEFTE BIJHOUDEN

Maak gebruik van de VYTAL app en heb inzicht in jou calorieënbehoefte, maak gebruik van +1700 variërende recepten en houd persoonlijk contact met een Moventes coach!

moventes fit experience app (1000 x 750 px).png
moventes fit experience (1).jpg

SAMEN NAAR EEN FITTE ZOMER!

De challenge duurt in totaal 60 dagen. Waarin je 2 keer per week traint in een groep van maximaal 8 personen met een personal trainer. Gedurende de challenge meten we jouw persoonlijke voortgang en groei.

LET OP! 

NOG MAAR 8 PLEKKEN BESCHIKBAAR

2_edited.png
4.png
bottom of page