© 2020 Moventes proudly created by socialroad.nl

Een les speciaal voor duursporters, in 60 minuten focussen wij vooral op de dieper gelegen spieren in de romp. Zo kun jij je prestaties verbeteren als duursporter.​

#keepfit

Powerhour! Een uur focussen op het sterker en breder worden van spieren. Wij passen in deze training vooral grote compound oefeningen toe! 

#strongfit

Benen, billen en buik! In een les van 60 minuten focussen wij op vooral deze 3 spiergroepen.  

#shapefit

Met de hele familie naar de gym! In deze les van 60 min focussen wij voornamelijk op samenwerken in groepsvorm en de conditie, win jij het van je kind?

#getfit #keepfit

Hi-IT Fit staat voor een hoge intensiteit intervaltraining. In deze training focussen wij op het verbranden van calorieën. De intervallen van hoge intensiteit wisselen af met korte periodes van rust. Na een training van 60 minuten zal jouw lichaam nog lang doorgaan met het verbranden van calorieën.

#getfit #keepfit

Deze training staat in het teken van afvallen. In een kleine groep staat jouw persoonlijke doel centraal en naast de trainingen is er ook tijd voor voedingsadvies.

#getfit

Een les van 60 minuten waarin wij focussen op de algehele conditie van jouw lichaam. Iedere les een uniek circuit dat geschikt is voor ieder lichaam! 

#healthyfit

Body Fit is een full body workout van 60 minuten waarin verschillende circuit vormen worden toegepast. Het is toegankelijk voor iedereen en is de ideale opstap naar de HI-IT training. Het verschil tussen de Body Fit en de HI-IT training is dat de intensiteit en hartslag lager liggen bij de Body Fit.

#healthyfit