top of page

Introductie Moventes Fit Experience & Kevin van den Bosch!

Bijgewerkt op: 25 aug. 2020

Hallo, mijn naam is Kevin van den Bosch, ik ben 22 jaar en ik ben trainer bij de Moventes Fit Experience. Mijn doel is om mensen door middel van zorgvuldige begeleiding in training, voeding en mentale coaching naar een hoger niveau te tillen. In onze gloednieuwe Fit Experience is het mogelijk om alleen, met iemand samen of in groepjes van maximaal 8 personen te komen trainen. Je traint bij ons altijd onder begeleiding van een trainer.


Hoe vind ik iets dat bij mij past

Het is altijd even zoeken naar een training die het beste bij jou past. Ik help jou hierbij graag door eerst te kijken naar jouw persoonlijke doel. Ga jij voor optimaal resultaat en vind je het fijn om alleen onder begeleiding te trainen, dan is Personal Training de beste optie voor jou. Kom je liever samen? Dat kan ook, wij bieden namelijk ook personal training waarbij je met z'n 2en kan komen sporten tegen een gereduceerd tarief. Ben jij iemand die beter presteert in groepsverband, kies dan voor onze Small Group Trainingen. Waar je in een groep van maximaal 8 personen wordt gemotiveerd om het beste in jezelf naar boven te halen! De verschillende trainingen zijn hieronder stuk voor stuk kort beschreven.


Ben jij eigenaar van een bedrijf? En vind jij vitaliteit en duurzaamheid net zo belangrijk als wij, dan past ons Company Training traject goed bij jou en jouw onderneming. Company Training is op aanvraag en je kunt zelf een tijdstip kiezen dat jou en/of je werknemers het beste uitkomt. Kies je als ondernemer voor company training, dan kies je voor fitte, vitale, gemotiveerde en effectieve werknemers. Op de kosten van company training zijn fiscale voordelen te verkrijgen. 


Soorten Small Group Trainingen

Core Fit

Is een les van 60 minuten waarin de focus wordt gelegd op het trainen en versterken van de dieper gelegen buik- en rompspieren. Deze spieren zijn essentieel bij sporten zoals hardlopen en wielrennen, maar ook in het dagelijks leven bij het verbeteren van de lichaamshouding.


Strong Fit

Is een les van 60 minuten waarin wij focussen op het sterker maken van de grotere spiergroepen in het lichaam (borst, benen, rug en schouders). Vaak wordt er gewerkt met zogenoemde compound oefeningen (o.a. deadlift, bench press en squat), dit zijn oefeningen waarbij meerdere spiergroepen in het lichaam worden aangesproken tijdens een oefening.


BBB Fit

Benen, billen en buik! In een les van 60 minuten focussen wij op vooral deze 3 spiergroepen. Er wordt getraind in gevarieerde trainingsvormen om zo een betere vorm te krijgen in deze spieren.


Family Fit

Met de hele familie naar de gym! In deze les van 60 min focussen wij voornamelijk op samenwerken in groepsvorm en de conditie, win jij het van je kind? Het doel is fitter worden en veelal plezier hebben.


Age Fit

Dit is een les van 60 minuten waarin er wordt gewerkt aan het onderhoud van jouw lichaam! Oftewel het sterker worden van spieren, maar ook het verbeteren van bewegingen en de mobiliteit. Iedereen wordt ouder, daar kunnen we helaas niks tegen doen, wel kunnen we ervoor zorgen dat we ons lichaam op de juiste manier behandelen.


HI-IT Fit

Hi-IT Fit staat voor een hoge intensiteit intervaltraining. In deze training focussen wij op het verbranden van calorieën. De intervallen van hoge intensiteit wisselen af met korte periodes van rust. Na een training van 60 minuten zal jouw lichaam nog lang doorgaan met het verbranden van calorieën.


Weight Fit

Deze training staat in het teken van afvallen. In een kleine groep staat jouw persoonlijke doel centraal en naast de trainingen is er ook tijd voor voedingsadvies.


Body Fit

Body Fit is een full body workout van 60 minuten waarin verschillende circuit vormen worden toegepast. Het is toegankelijk voor iedereen en is de ideale opstap naar de HI-IT training. Het verschil tussen de Body Fit en de HI-IT training is dat de intensiteit en hartslag lager liggen bij de Body Fit.
565 weergaven
bottom of page