top of page

Sporten in de zomer, een aanrader!

Bijgewerkt op: 25 aug. 2020

De zomer is begonnen en dat betekent voor veel mensen een periode waarin ze minder of helemaal niet sporten. Op vakantie of te warm buiten, er zijn altijd redenen om niet te sporten. In dit bericht richten we ons juist op de redenen om wél te sporten deze zomer!


De afgelopen maanden zijn voor veel mensen intens geweest. Waarschijnlijk ben je in die periode ook minder actief geweest dan normaal. Gelukkig krijgen we door de versoepelingen weer iets meer bewegingsvrijheid. Vanaf 1 juli is onze fitnessstudio weer geopend en wekelijks staan er een flink aantal uitdagende trainingen op het programma


Ga jij deze zomer nog op vakantie? Naast de activiteiten die je normaal gesproken doet kan sporten een leuke afwisseling geven. Ontdek de omgeving tijdens het hardlopen of wielrennen. Of bekijk het landschap met een ander perspectief vanuit een kano. Blijf je thuis? Zoek dan afleiding in de vorm van beweging. Je bent bij ons van harte welkom voor een proefles of gratis advies.


In de zomermaanden gaat alles een stukje langzamer. Sportverenigingen zijn gesloten en mensen om je heen gaan op vakantie. Met minder drukte om je heen zijn de zomermaanden de perfecte tijd om aan jezelf te werken. Kies ervoor om deze zomermaanden tijd vrij te maken voor jezelf. Maak je hoofd leeg en ga ervoor, sporten geeft je achteraf altijd een goed gevoel.


Fit blijven in de zomer? Wij helpen je!

Op zoek naar een trainer die je helpt deze zomer fit te blijven? Neem contact met ons op, dan kunnen we je direct helpen.

45 weergaven
bottom of page