Opening nieuwe ruimte voor Personal Training!

Bijgewerkt: 20 nov 2020

Maandag 16 september 2019 hebben wij in het pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein een fitness studio geopend, de Fit Experience. Ruim 1 jaar later zijn we alweer toe aan een nieuwe uitbreiding. Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe personal training ruimte.


Door de uitbreiding kunnen we meer mensen verwelkomen. Daarnaast hebben we nu de ruimte voor een aantal nieuwe fitnessapparaten. In de ruimte gaan we ons voornamelijk focussen op personal training. Wij geloven namelijk in de kracht van persoonlijke aandacht. Door de uitbreiding kunnen we dagelijks extra uren faciliteren.


Juist in deze tijd hebben wij ervoor gekozen om te investeren in een nieuwe ruimte. We willen voor iedereen de ruimte en begeleiding bieden om op een verantwoorde manier te sporten. Persoonlijke begeleiding staat voor ons op nummer één. Jouw doel is ons doel.56 keer bekeken

KOM LANGS EN ERVAAR!

arrow&v

THREE MONTHS FROM NOW,

YOU WILL THANK YOURSELF!

DIENSTEN
INFORMATIE
VOLG ONS 
downloadappmoventes.png
download-the-app-icon.jpg
CONTACT

Boerhaaveweg 42, 

3401 MN, IJsselstein

Utrecht

030 208 1835

fit@moventes.nl

© 2021 Moventes Fit Experience. Alle rechten voorbehouden. Webdesign & SEO: Social Road

Goede begeleiding tijdens het sporten, ik krijg veel persoonlijke aandacht. De ruimte is erg mooi ingericht met nieuwe apparaten.

—  Mana Zakernejad