top of page

Onze yogadocenten Iris & Mark

Bijgewerkt op: 25 aug. 2020

Yoga staat voor verbinding. Verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens een yoga les kom je in aanraking met verschillende houdingen, die een aantal voordelen opleveren. Meer kracht, meer flexibiliteit en meer stabiliteit, mentaal en fysiek. Het vermindert gevoelens van stress en angst, het verbetert slaap en kan een meditatieve werking hebben om een overactieve geest tot rust te brengen. De lessen zullen in een rustige en sfeervolle ruimte plaatsvinden. We werken met kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en optimale begeleiding.  Of je nu net begint of al een geoefende yogi bent, behoefte hebt aan rust, flow, actie of meditatie: kom eens langs en ervaar.


Intro Iris

Ik ben Iris Kuipers, een yogi van 29 jaar. Mijn missie is om meer mensen te laten beseffen dat welke vorm van yoga dan ook je dichter bij jezelf kan brengen. Yoga gaat niet alleen om de houdingen, yoga gaat om de bewustwording van wie jij bent als persoon. Ik groei door door yoga op fysiek en mentaal vlak en wil jullie dit ontzettend graag laten ervaren.


Intro Mark

Sinds ik mijn eerste yoga les nam een aantal jaren geleden en ik de positieve fysieke ervaringen ervan begon te ontdekken zoals meer kracht & flexibiliteit, is mijn yoga pad steeds meer vorm gaan krijgen. Na een tijdje bezig te zijn geweest door het volgen van verschillende lessen en vormen van yoga, realiseerde ik mij dat ik een rustigere mind kreeg met meer focus en hogere mate van bewustwording. Het is een way of life geworden. Ik ben daarnaast een echt buitenmens en naast yoga geniet ik graag van de elementen tijdens het kitesurfen. Tijdens mijn lessen deel ik graag mijn kennis en enthousiasme over yoga!

140 weergaven
bottom of page