top of page

Moventes Fit Experience viert 2-jarig bestaan

Op 16 september 2021 bestaat de sportschool Moventes Fit Experience 2 jaar. In die tijd groeiden wij uit tot dé persoonlijkste sportschool van IJsselstein en omstreken. Met ons unieke en sportieve concept hielpen wij al veel mensen om weer de beste versie van zichzelf te worden.


Graag vieren wij met onze nieuwe en potentiële leden het 2-jarig bestaan. Het maakt niet uit of je al lid bent of nog niet. Als je weer de beste versie van jezelf wil worden, ben je van harte welkom om mee te doen met onze winactie.Winnen doen we samen!

Wil jij winnen in het leven dankzij een fit en krachtig lichaam? Na de vakantieperiode en dankzij de coronacrisis ben je misschien enkele kilo's aangekomen. Kom dan nu sporten in IJsselstein met de veiligheid, het comfort en de supervisie van een personal trainer. Dat is dé manier om je oude patronen te doorbreken en te worden wie je wilt zijn.


Zie jij dit zitten? Geef je dan op voor onze unieke winactie, wij verloten een 60 dagen challenge ter waarde van 165 euro. Want als sportschool in IJsselstein danken wij het succes aan onze klanten en dit vieren wij graag samen. In dit programma krijg je:

  • 2 trainingen per week in een groep van maximaal 8 personen;

  • 30 minuten bewegen per dag (volgens persoonlijk trainingsschema);

  • Mindset en lifestyle coaching (1 keer per 2 weken coachingsgesprek);

  • Voedingsadvies;

  • Weging (gewicht & BMI);

  • Meting (vetpercentage, vochtpercentage & spiermassa).

Het is onze missie fitheid naar een hoger plan te tillen en om alle leden de meest persoonlijke begeleiding te geven. Bij ons zie je geen grote groepen of volle zalen. Dat maakt ons anders dan de meeste sportscholen in IJsselstein. Inmiddels zijn wij uitgegroeid van een kleinschalige sportschool in IJsselstijn, tot een echte Fit Experience. Naast personal training bieden wij ook yoga, duo training en small group training.


Deelnemen kan nog tot 11 oktober, dus wees er snel bij! Schrijf je in of neem eerst contact op voor meer informatie. Bel ons op 030-2081835 of mail naar fit@moventes.nl.


50 weergaven
bottom of page