top of page

Nicole over haar sportschool in IJsselstein: 'Ik heb letterlijk meer energie '

Trainen bij Moventes Fit Experience kan grenzen verleggen. De 30-jarige Nicole Borst vertelt over haar ervaring bij onze sportschool in IJsselstein, lees haar verhaal hier!Nicole werd fit én ontstreste dankzij de Moventes Fit Experience

‘Een paar jaar geleden begon ik met een tweejarige masteropleiding. Dit combineerde ik met een onregelmatige baan. Je kunt je voorstellen: dat is nogal een opgave! Zowel fysiek als mentaal. Daarom besloot ik te gaan trainen.


Want ik had extra energie nodig én een uitlaatklep voor de studiestress. Ik zocht naar een gezellige en persoonlijke sportschool in IJsselstein en vond de Moventes Fit Experience.


In januari 2020 begon ik hier met de 'Lifestyle Journey 2020'. Hier krijg je niet alleen training, maar ook begeleiding in voeding en lifestyle. Daarnaast had ik een vaste trainingsgroep van acht personen. Dat maakte mijn journey al snel gezellig. Ik voelde me dan ook direct welkom bij de Moventes Fit Experience!’


Mijn trainingsschema bij mijn sportschool in IJsselstein

‘In het begin trainde ik twee keer per week. Nu ga ik minimaal drie keer per week naar de Moventes Fit Experience voor een small group training. Ook heb ik een vast sportmaatje, waarmee ik sinds een jaar een keer per week een duo training volg. Dat motiveert!’


Uitstekende begeleiding op alle fronten

‘Een groot voordeel van de Moventes Fit Experience is de wisselwerking met fysiotherapie. De therapeuten hebben mij fantastisch geholpen met mijn langdurige knieblessure.


Verder is er veel persoonlijke aandacht van de trainers en kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. Dat is wel zo fijn. Bovendien is er veel deskundigheid, zijn de lessen gevarieerd én is er maatwerk mogelijk. Zo is er tijdens de duo training een vaste trainer, waardoor je nog meer kunt focussen op je doelen.’


Lichamelijke en geestelijke vooruitgang

‘Door consequent te trainen bij mijn sportschool in IJsselstein heb ik letterlijk meer energie, ben ik stressbestendiger en een stuk sterker. Ook ben ik sneller in mijn dagritme na een serie avond- of nachtdiensten.


Kortom: ik ben een stuk fitter, en dat werkt positief door op alle vlakken.’


Tips voor trainen in de sportschool in IJsselstein

Maak samen met de trainers van Moventes Fit Experience een concreet doel en zet je honderd procent in. Zoek ook een gezellig en fanatiek sportmaatje, dat maakt het sporten nog leuker!


Wil je net als Nicole ook fit worden en stress ontladen? Neem dan snel contact op met onze sportschool in IJsselstein. Bel 030 – 208 1835 of mail fit@moventes.nl!161 weergaven
bottom of page