PERSONAL TRAINING IN IJSSELSTEIN?

Samen met jou willen wij de uitdaging aan gaan om het allerbeste in jezelf naar boven te halen. We gaan aan de slag in een professionele en persoonlijke omgeving. In jouw persoonlijke fit plan focussen we op voeding, gedrag, mentale fitheid en training. Zo zorg jij er samen met jouw coach voor dat jij sterker, gezonder, knapper en zekerder wordt!

WAT KOST PERSONAL 

TRAINING?

Bij ons kun je ervoor kiezen om 1, 2 of 3 keer per week te komen trainen. Allereerst gaan we in gesprek over jouw persoonlijke doel. Na de intake stellen wij een volledig persoonlijk fit plan op. Met dit plan gaan we vervolgens aan de slag. Wij focussen op voeding, gedrag, mentale fitheid en training. De verschillende pakketten zijn hieronder verder toegelicht.

HOE WERKT PERSONAL TRAINING?

Na de intake krijg jij van ons toegang tot onze app waarin we de vooruitgang meten. Vanuit de app kun jij op een gewenst tijdstip in de week een afspraak maken voor personal training. Jouw doel is ons doel en samen bespreken we wekelijks wat goed gaat en waar het beter kan.

KOM LANGS EN ERVAAR!

Personal training in IJsselstein

THREE MONTHS FROM NOW,

YOU WILL THANK YOURSELF!

DE KRACHT ACHTER MOVENTES FIT EXPERIENCE

Even voorstellen

Maandag 16 september 2019 hebben wij in het naastgelegen pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein een fitness studio geopend, de Fit Experience. Bij ons is het mogelijk om in kleine groepjes of alleen met gediplomeerd personal trainer Kevin van den Bosch aan verschillende persoonlijke doelen te werken. Kom langs bij de persoonlijkste fitness studio in IJsselstein en ervaar de kracht van een fit lichaam.

INHOUD

PERSONAL TRAINING

  • 1, 2 of 3 training(en) per week (sessies van 60 minuten per training)

  • Eén op één coaching en training

  • Trainingsmoment zelf inplannen

  • Persoonlijk fit plan in de App

  • Voedingsadvies

  • Mentale coaching

  • Geen inschrijfgeld

  • Gloednieuwe faciliteiten; trainingsapparatuur, kleedkamers, douches, toilet en kluisjes

PRIJZEN

Brons (1 ​x per week)

Zilver (2x per week)

Goud (3x per week)

€239,- p.m.

€459,- p.m.

€679,- p.m.

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden

Goede begeleiding tijdens het sporten, ik krijg veel persoonlijke aandacht. De ruimte is erg mooi ingericht met nieuwe apparaten.

—  Mana Zakernejad