PERSONAL TRAINING AAN HUIS

Het coronavirus heeft een groot impact op ons leven. Je zit noodgedwongen veel meer binnen en bent minder in beweging dan anders. We worden dagelijks geconfronteerd met wat niet kan en mag. Wij denken veel liever in mogelijkheden, wat kan wel? Daarom bieden wij personal training aan huis. Onze personal trainers komen bij je langs om 60 minuten intensief te trainen. Wij nemen fitness attributen mee en maken de training uitdagend.

WAT KOST PERSONAL TRAINING AAN HUIS

In een onzekere tijd begrijpen wij dat jij niet vast wilt zitten aan contracten. Personal training aan huis kun je daarom per training afnemen. We nemen fitness attributen mee en komen langs op een gewenst tijdstip. We vragen €65,-  euro per training. Dit is inclusief reiskosten en het gebruik van fitness materiaal. Je kunt ervoor kiezen de training te volgen met het gehele gezin. De training passen we aan op jouw wensen en doelen.

HOE WERKT PERSONAL TRAINING AAN HUIS

We komen graag in contact om je wensen en doelen te bespreken. Samen kijken we wat mogelijk is. Tijdens de training houden we rekening met de algemene hygiëneregels van het RIVM. De personal trainers dragen een mondkapje en daarnaast houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Je krijgt toegang tot onze app, daar kun je gemakkelijk een reservering plaatsen.

PERSONAL TRAINING

AAN HUIS

  • Eén op één coaching en training

  • Trainen met fitness attributen 

  • Persoonlijke begeleiding 

  • Motivatie en inspiratie om in beweging te blijven 

  • Betaal per training

  • Mentale coaching

PRIJZEN

€65,- per les

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden