OLYMPIC WEIGHTLIFTING

Wil jij leren trainen als een echte atleet, dan is onze unieke olympic weightlifting challenge geschikt voor jou! Tijdens de challenge maak je kennis met de effectiviteit van goede gedoseerde krachttraining, gebaseerd op het Olympisch gewichtheffen. Er is veel aandacht voor mobiliteit, kracht en technische uitvoering. Onze personal trainers begeleiden je in een persoonlijk traject met persoonlijke training- en voedingsschema's.

WAAROM

OLYMPIC WEIGHTLIFTING?

Ben jij klaar met alle trainingen en diëten die gevoelsmatig niet brengen wat je ervan verwacht? Dan is de olympic weightlifting challenge perfect voor jou geschikt! Tijdens deze challenge focussen we op kracht, technische uitvoering en mobiliteit en voeding. Tijdens het traject is er veel persoonlijke aandacht, we werken op jouw niveau zodat jij hier het meeste profijt en resultaat van hebt. 

WAT KOST OLYMPIC WEIGHTLIFTING?

De challenge duurt in totaal 6 maanden. Waarin je 2 keer per week traint in een groep van maximaal 8 personen met een personal trainer. Gedurende de challenge meten we jouw persoonlijke voortgang en groei middels verschillende schema's in onze app. De kosten bedragen 89 euro per maand. De inhoud van de challenge is hieronder verder toegelicht.

HOE WERKT

OLYMPIC WEIGHTLIFTING?

De basis waar vanuit we gaan werken is push, pull, squat en lift. Daar zijn vele variaties en combinaties in mogelijk die ervoor zorgen dat je altijd op jouw niveau kunt trainen. Daarmee verzekeren we dat je daadwerkelijk progressie kunt boeken in gewicht, maar ook in uitvoering en variatie. De trainingen staan in het teken van jouw persoonlijke groei.

DOE MEE MET DE CHALLENGE!

DE KRACHT ACHTER MOVENTES FIT EXPERIENCE

Even voorstellen

Maandag 16 september 2019 hebben wij in het pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein een fitness studio geopend, de Fit Experience. Bij ons is het mogelijk om in kleine groepjes of alleen met gediplomeerd personal trainer Kevin van den Bosch aan verschillende persoonlijke doelen te werken. Kom langs bij de persoonlijkste fitness studio in IJsselstein en ervaar de kracht van een fit lichaam.

OLYMPIC WEIGHTLIFTING

CHALLENGE

  • 2x trainen per week

  • Intake (meten/wegen)

  • FMS Test (check op mobiliteit)

  • Anamnese (check op aansturing)

  • 2x per maand specifieke techniektraining

  • Persoonlijk trainingschema

  • Voortgangsrapportage

  • 1x per maand specifieke max training (1 rep max)

  • Voedingsadvies

€89,- p.m.

*prijs per persoon

*prijs is inclusief 9% BTW en wordt maandelijks gefactureerd.

© 2020 Moventes proudly created by socialroad.nl

Goede begeleiding tijdens het sporten, ik krijg veel persoonlijke aandacht. De ruimte is erg mooi ingericht met nieuwe apparaten.

—  Mana Zakernejad