Kirsten Nibbelke

Wij werken samen met GZ-Psycholoog Kirsten Nibbelke

De specialisaties van Kirsten

  • Cognitieve gedragstherapie

  • Acceptance and commitment therapie

  • EMDR

  • Mindfulness

Lichaam en Psyche zijn nauw met elkaar verbonden. Vaak komen lichamelijke en psychische klachten naast elkaar voor en/of staan ze met elkaar in verband. Wij vinden het belangrijk om ook aandacht te hebben voor de psychologische, sociale en gedragsmatige factoren, die klachten kunnen beïnvloeden en het herstel kunnen belemmeren. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om, naast de fysieke behandeling, een parallel lopend psychologisch traject te volgen. De therapeuten werken nauw met elkaar samen om zo het beste resultaat te bereiken. 

Kirsten is aangesloten bij Stichting 1nP, wat betekent dat er vergoede zorg wordt aangeboden vanuit de basisverzekering. Uiteraard is een vrijblijvende kennismaking mogelijk om te onderzoeken wat de discipline psychologie voor u kan betekenen. 

"Ik werk in samenwerking met Moventes omdat ik de wisselwerking tussen lichaam en geest boeiend blijf vinden. (Beweeg)gedrag wordt aangestuurd vanuit de psyche en daarmee ook hoe we dus omgaan met een lichamelijk probleem. Het oplossen van deze problemen zie ik als een uitdaging."

arrow&v

KOM LANGS EN ERVAAR!

THREE MONTHS FROM NOW,

YOU WILL THANK YOURSELF!

DIENSTEN
INFORMATIE
VOLG ONS 
downloadappmoventes.png
download-the-app-icon.jpg
CONTACT

Boerhaaveweg 42, 

3401 MN, IJsselstein

Utrecht

030 208 1835

fit@moventes.nl

© 2021 Moventes Fit Experience. Alle rechten voorbehouden. Webdesign & SEO: Social Road