DUO TRAINING IN IJSSELSTEIN?

Krijg jij extra motivatie als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training! Samen met jullie willen wij de uitdaging aan gaan om het allerbeste in elkaar naar boven te halen. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk fit plan op waarin we focussen op voeding, gedrag, mentale fitheid en training.

WAT KOST

DUO TRAINING?

Bij ons kun jullie ervoor kiezen om 1, 2 of 3 keer per week gezamenlijk te komen trainen. Allereerst gaan we in gesprek over jullie persoonlijke doel. Na de intake stellen wij voor ieder een volledig persoonlijke fit plan op. Met dit plan gaan we vervolgens aan de slag. Wij focussen op voeding, gedrag, mentale fitheid en training. De verschillende pakketten zijn hieronder verder toegelicht.

HOE WERKT

DUO TRAINING?

Na de intake krijgen jullie van ons toegang tot onze app waarin we de vooruitgang meten. Vanuit de app kunnen jullie op een gewenst tijdstip in de week een afspraak maken voor duo training. Jullie doel is ons doel en samen bespreken we wekelijks wat goed gaat en waar het beter kan.

KOM LANGS EN ERVAAR!

Duo training in IJsselstein

THREE MONTHS FROM NOW,

YOU WILL THANK YOURSELF!

DE KRACHT ACHTER MOVENTES FIT EXPERIENCE

Even voorstellen

Maandag 16 september 2019 hebben wij in het naastgelegen pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein een fitness studio geopend, de Fit Experience. Bij ons is het mogelijk om in kleine groepjes of alleen met gediplomeerd personal trainer Kevin van den Bosch aan verschillende persoonlijke doelen te werken. Kom langs bij de persoonlijkste fitness studio in IJsselstein en ervaar de kracht van een fit lichaam.

INHOUD

DUO TRAINING

  • 1, 2 of 3 training(en) per week (sessies van 60 minuten per training)

  • Eén op twee coaching en training

  • Trainingsmoment samen inplannen

  • Persoonlijk fit plan in de App

  • Voedingsadvies

  • Mentale coaching

  • Geen inschrijfgeld

  • Gloednieuwe faciliteiten; trainingsapparatuur, kleedkamers, douches, toilet en kluisjes

PRIJZEN

Brons (1 ​x per week)

Zilver (2x per week)

Goud (3x per week)

€119,- p.m.

€229,- p.m.

€339,- p.m.

*prijs per persoon

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden

Goede begeleiding tijdens het sporten, ik krijg veel persoonlijke aandacht. De ruimte is erg mooi ingericht met nieuwe apparaten.

—  Mana Zakernejad