top of page
sportschool-ijsselstein.png

DUO TRAINING IN IJSSELSTEIN

Krijg jij extra motivatie als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training! Samen met jullie willen wij de uitdaging aan gaan om het allerbeste in elkaar naar boven te halen. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk fit plan op waarin we focussen op voeding, gedrag, mentale fitheid en training.

INHOUD DUO TRAINING

✔️ 1, 2 of 3 training(en) per week 

✔️ Eén op twee coaching en training

✔️ Trainingsmoment samen inplannen

✔️ Persoonlijk fit plan in de App

✔️ Voedingsadvies

✔️ Mentale coaching

✔️ Geen inschrijfgeld

✔️ Gloednieuwe faciliteiten

WAT KOST DUO TRAINING?

Brons (1 ​x per week)

Zilver (2x per week)

Goud (3x per week)

€130,- p.m.

€225,- p.m.

€360,- p.m.

*prijs per persoon

*prijzen zijn inclusief 9% BTW en worden maandelijks gefactureerd.

*contractsduur 3 maanden

HOE WERKT DUO TRAINING?

Na de intake krijgen jullie van ons toegang tot onze app waarin we de vooruitgang meten. Vanuit de app kunnen jullie op een gewenst tijdstip in de week een afspraak maken voor duo training. Jullie doel is ons doel en samen bespreken we wekelijks wat goed gaat en waar het beter kan.

Haal het beste in jezelf naar boven!

Roelof de Zeeuw

ReviewsSterren.png

"Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes Fit Experience te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht."

Sterren-Google-Reviews-.png

Sanne Lanting

ReviewsSterren.png

"Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!"

Sterren-Google-Reviews-.png

Bas Jungerman

ReviewsSterren.png

"Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar."

Sterren-Google-Reviews-.png

MOVENTES FIT EXPERIENCE APP

Meten = weten, daarom heb jij met onze eigen Moventes Fit Experience app alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van jouw persoonlijk trainingsschema tot het tracken van voeding. Sluit je aan bij de Moventes Fit Community.

moventes fit experience app (1000 x 750 px).png
bottom of page