top of page
moventesfitexperience.jpg

COMPANY TRAINING IN IJSSELSTEIN

Investeren, als ondernemer kan je er niet omheen. De werkdruk in de huidige maatschappij neemt toe, net als het verzuim van de werknemers. Werknemers zijn nog altijd de belangrijkste steunpilaren van een bedrijf. Kies voor jouw werknemers en investeer in fitheid, vitaliteit en effectiviteit. 

Ziekteverzuim bezorgt je als werkgever heel wat hoofdbrekens. Niet alleen kost het geld en gaat het ten koste van de productie, maar wanneer een werknemer uitvalt legt dat ook extra druk op de collega’s.

Kies je als ondernemer voor company training, dan kies je voor fitte, vitale, gemotiveerde en effectieve werknemers. Op de kosten van company training zijn fiscale voordelen te verkrijgen. 

INHOUD COMPANY TRAINING

✔️ Muscle sound meting

✔️ Vet- en spiermeting

✔️ 60 minuten training per week

✔️ Voedingsadvies

✔️ Periodieke controle 

WAT KOST COMPANY TRAINING?

Het traject is op aanvraag maar wij rekenen met een prijs per werknemer. Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we de mogelijkheden.

HOE WERKT COMPANY TRAINING?

Company training bestaat bij ons uit 3 onderdelen. Allereerst start onze samenwerking met een uitgebreide intake met een muscle sound, vet- en spiermeting. Vervolgens gaan we in kleine persoonlijke groepen (maximaal 8 personen) aan de slag met verschillende small group trainingen. Periodiek controleren wij de werknemers op gezondheid en fitheid. 

Fitte, vitale en gemotiveerde werknemers?

Roelof de Zeeuw

ReviewsSterren.png

"Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes Fit Experience te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht."

Sterren-Google-Reviews-.png

Sanne Lanting

ReviewsSterren.png

"Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!"

Sterren-Google-Reviews-.png

Bas Jungerman

ReviewsSterren.png

"Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar."

Sterren-Google-Reviews-.png

MOVENTES FIT EXPERIENCE APP

Meten = weten, daarom heb jij met onze eigen Moventes Fit Experience app alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van jouw persoonlijk trainingsschema tot het tracken van voeding. Sluit je aan bij de Moventes Fit Community.

moventes fit experience app (1000 x 750 px).png
bottom of page