WAAROM

COMPANY TRAINING?

Investeren, als ondernemer kan je er niet omheen. De werkdruk in de huidige maatschappij neemt toe, net als het verzuim van de werknemers. 

Werknemers zijn nog altijd de belangrijkste steunpilaren van een bedrijf. 

Kies voor jouw werknemers en investeer in fitheid, vitaliteit en effectiviteit.

WAT KOST COMPANY TRAINING?

Ziekteverzuim bezorgt je als werkgever heel wat hoofdbrekens. Niet alleen kost het geld en gaat het ten koste van de productie, maar wanneer een werknemer uitvalt legt dat ook extra druk op de collega’s.

Kies je als ondernemer voor company training, dan kies je voor fitte, vitale, gemotiveerde en effectieve werknemers. Op de kosten van company training zijn fiscale voordelen te verkrijgen. 

HOE WERKT COMPANY TRAINING?

Company training bestaat bij ons uit 3 onderdelen. Allereerst start onze samenwerking met een uitgebreide intake met een muscle sound, vet- en spiermeting. Vervolgens gaan we in kleine persoonlijke groepen (maximaal 8 personen) aan de slag met verschillende small group trainingen. Periodiek controleren wij de werknemers op gezondheid en fitheid. 

KOM LANGS EN ERVAAR!

THREE MONTHS FROM NOW,

YOU WILL THANK YOURSELF!

DE KRACHT ACHTER MOVENTES FIT EXPERIENCE

Even voorstellen

Maandag 16 september 2019 hebben wij in het pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein een fitness studio geopend, de Fit Experience. Bij ons is het mogelijk om in kleine groepjes of alleen met gediplomeerd personal trainer Kevin van den Bosch aan verschillende persoonlijke doelen te werken. Kom langs bij de persoonlijkste fitness studio in IJsselstein en ervaar de kracht van een fit lichaam.

PER WERKNEMER

  • Muscle sound meting 

  • Vet- en spiermeting

  • 60 minuten training per week

  • Voedingsadvies

  • Periodieke controle

€99,- p.m.

*prijs per werknemer

*prijs is inclusief 9% BTW en wordt maandelijks gefactureerd.

MAATWERK

Wij komen graag in gesprek over eventuele maatwerk oplossing. Wij zijn namelijk tevens beschikbaar voor eventuele workshops en lezingen. Neem contact met ons op voor maatwerk vraagstukken.

Goede begeleiding tijdens het sporten, ik krijg veel persoonlijke aandacht. De ruimte is erg mooi ingericht met nieuwe apparaten.

—  Mana Zakernejad