sportschool-ijsselstein.png

60 DAGEN CHALLENGE

Dé weg naar een gezond, fit & krachtig lichaam! De afgelopen maanden zijn de kilo’s er stiekem hard bijgekomen, je doet al een tijd niks vanwege de coronacrisis of hebt al een aantal keer geprobeerd om  af te vallen maar valt steeds terug in oude patronen. Stoppen en blijven doen wat je daarvoor al deed is dan de makkelijkste weg. Bij de Moventes Fit Experience kiezen we niet voor de makkelijkste weg. Met deze unieke 60 dagen challenge gaan we ervoor zorgen dat je binnen 60 dagen weer fit wordt. We herstellen de balans in jouw leven en leren je te focussen op wat echt belangrijk is. 

WAAROM DE 60 DAGEN

CHALLENGE?

In deze 60 uitdagende dagen creëren we met jou een doorbraak in je patroon, met direct resultaat. We leren je te focussen op wat echt belangrijk is. We rijken je de tools aan waarmee jij resultaat behaalt, en blijft behalen op lange termijn. Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Vraag een gratis intake gesprek aan.

WAT KOST DE 60 DAGEN CHALLENGE?

De challenge duurt in totaal 60 dagen. Waarin je 2 keer per week traint in een groep van maximaal 8 personen met een personal trainer. Gedurende de challenge meten we jouw persoonlijke voortgang en groei. De kosten voor het traject bedragen 225 euro (incl. BTW).

INHOUD

60 DAGEN CHALLENGE

  • 2 trainingen per week

  • 30 minuten bewegen per dag (volgens persoonlijk trainingsschema)

  • Mindset en lifestyle coaching (1 keer per 2 weken coachingsgesprek)

  • Voedingsadvies

  • Weging (gewicht & BMI)

  • Meting (vetpercentage, vochtpercentage & spiermassa)