top of page
moventesfitexperience.jpg

60 DAGEN
KERST CHALLENGE

Dé weg naar een gezond, fit & krachtig lichaam!

Je hebt al een aantal keer geprobeerd om af te vallen maar valt steeds terug in oude patronen. Stoppen en blijven doen wat je daarvoor al deed is dan de makkelijkste weg. Bij de Moventes Fit Experience kiezen we niet voor de makkelijkste weg.

Met deze unieke 60 dagen challenge gaan we ervoor zorgen dat je binnen 60 dagen weer fit wordt. We herstellen de balans in jouw leven en leren je te focussen op wat echt belangrijk is. 

WAAROM DE 60 DAGEN KERST CHALLENGE?

In deze 60 uitdagende dagen creëren we met jou een doorbraak in je patroon, met direct resultaat. We leren je te focussen op wat echt belangrijk is. We reiken je de tools aan waarmee jij resultaat behaalt, en blijft behalen op lange termijn.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Vraag een gratis intake gesprek aan.

moventes fit experience.jpg

PROFITEER NU VAN DE DECEMBER ACTIE!

VAN €400 NU VOOR €199

moventes fit experience (2).jpg

INHOUD 60 DAGEN
KERST CHALLENGE

  • 2 trainingen per week

  • 30 minuten bewegen per dag (volgens persoonlijk trainingsschema)

  • Mindset en lifestyle coaching (1 keer per 2 weken coachingsgesprek)

  • Voedingsadvies

  • Weging (gewicht & BMI)

  • Meting (vetpercentage, vochtpercentage & spiermassa)

FIT TIJDENS DE FEESTDAGEN

Roelof de Zeeuw

ReviewsSterren.png

"Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes Fit Experience te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht."

Sterren-Google-Reviews-.png

Sanne Lanting

ReviewsSterren.png

"Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!"

Sterren-Google-Reviews-.png

Bas Jungerman

ReviewsSterren.png

"Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar."

Sterren-Google-Reviews-.png

MOVENTES FIT EXPERIENCE APP

Meten = weten, daarom heb jij met onze eigen Moventes Fit Experience app alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van jouw persoonlijk trainingsschema tot het tracken van voeding. Sluit je aan bij de Moventes Fit Community.

GELDIG TOT EN MET 31 DECEMBER:

60 DAGEN KERST CHALLENGE VAN €400 NU VOOR €199

CALORIEBEHOEFTE BIJHOUDEN

Maak gebruik van de VYTAL app en heb inzicht in jou calorieënbehoefte, maak gebruik van +1700 variërende recepten en houd persoonlijk contact met een Moventes coach!

moventes fit experience app (1000 x 750 px).png
moventes fit experience (1).jpg

WAT KOST DE 60 DAGEN
KERST CHALLENGE
?

De challenge duurt in totaal 60 dagen. Waarin je 2 keer per week traint in een groep van maximaal 8 personen met een personal trainer. Gedurende de challenge meten we jouw persoonlijke voortgang en groei.

€199

Profiteer NU van onze december actie!

50% KORTING OP DE 60 DAGEN KERST CHALLENGE (T.W.V. €400,-)

*Actie is geldig t/m 31 december 2022

2_edited.png
4.png
bottom of page