moventes-fit-experience-2-jarig-bestaan (4).png

WIJ BESTAAN 2 JAAR!

*uitslag wordt 11 oktober bekend gemaakt

September 2019 hebben wij in het pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein de Fit Experience geopend. 2 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé persoonlijkste sportschool in IJsselstein en dat willen we graag met jullie vieren. Wij verloten daarom één 60 dagen traject ter waarde van €165,-. In 60 dagen creëren we met jou een doorbraak in je patroon, met direct resultaat. We zorgen ervoor dat je fit de herfst ingaat en leren je te focussen op wat echt belangrijk is. Zowel leden als niet leden kunnen deelnemen aan de actie. Laat hieronder je e-mail adres achter.

WAAROM DE 60 DAGEN

CHALLENGE?

In deze 60 uitdagende dagen creëren we met jou een doorbraak in je patroon, met direct resultaat. We zorgen ervoor dat je fit de herfst ingaat en leren je te focussen op wat echt belangrijk is. We rijken je de tools aan waarmee jij resultaat behaalt, en blijft behalen op lange termijn. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

HOELANG DUURT DE CHALLENGE?

De challenge duurt in totaal 60 dagen. Waarin je 2 keer per week traint in een groep van maximaal 8 personen met een personal trainer. Gedurende de challenge meten we jouw persoonlijke voortgang en groei.

INHOUD

60 DAGEN CHALLENGE

  • 2 trainingen per week

  • 30 minuten bewegen per dag (volgens persoonlijk trainingsschema)

  • Mindset en lifestyle coaching (1 keer per 2 weken coachingsgesprek)

  • Voedingsadvies

  • Weging (gewicht & BMI)

  • Meting (vetpercentage, vochtpercentage & spiermassa)